Probleme?

RADAR

Daca nu ai realizat din primele secunde, pe aceasta pagina sunt afisate viitoarele colaborari dar si cu ce persoane am colaborat pana in prezent. Pe radar vezi exact cu cine doresc sa colaborez iar cu cat o persoana este mai aproape de centru, sau cum imi place sa spun, de puls, cu atat vom realiza videoclipuri impreuna mai repede... dar nu numai.

Daca te regasesti pe aceasta pagina si doresti sa colaborezi cu mine,
te rog sa ma contactezi :) Multumesc!

Ionuț PașcuAlex ChirilăoNNly Cosmin FerecatuTeranulMama pe tocUberKittyMode

Cu cine ai vrea sa colaborez?

Poti folosi formularul de mai jos daca doresti sa-mi sugerezi o persoana cu care ai vrea sa colaborez. Vom face lucruri mirifice impreuna ;) Lasa-mi toate detaliile pe care le stii despre persoana cu care ai vrea sa colaborez dar si motivul colaborarii! De-asemenea, nu uita link-ul catre canalul de youtube, soundcloud, facebook sau macar instagram ca sa pot sa ma documentez si sa vad daca se potriveste cu stilul meu! Multumesc :)

Cu cine vreau sa colaborez

As vrea, daca se poate, sa anuntati pe orcine de mai jos prin intermediul comentariilor de pe canalul lor de youtube, a mesajelor private de pe pagina lor de facebook sau prin orice metoda de contact a acelei persoane, ca sa stie ca doresc o colaborare cu ea. De exemplu:

sau Dar cel mai bine ar fi sa scrii tu din suflet ;) Multumesc!

Cu cine am sau inca colarborez

Acestea sunt persoanele cu care am colaborat si este foarte posibil ca voi mai colabora pe viitor :D Daca doresti sa ne vezi mai mult impreuna, te rog, nu ezita sa ma contactezi!

Ganduri personale

V-am spus ca dupa ce voi creste macar un pic, voi incerca sa ajut pe oricine este om si bineinteles, pe orcine are potential! Dar aceasta pagina este mai mult decat atat! Pe aceasta pagina observati si alte persoane care sunt cu mult mai mari ca mine (ma refer la cantitatea de abonati pe diverse retele de socializare). Nu o fac pentru faima sau pentru **** Respect toate persoanele care apar pe aceasta pagina si consider ca stilul lor, felul lor de a fi este foarte apropiat de al meu iar anumite subiecte pe care le abordeaza o anumita persoana pot fi impartasite cu usurinta in doi... sau chiar in mai multi; cred ca este mai mult o dorinta ascunsa de a mea. Vreau sa ajut si sa creez lucruri frumoase (in stilul meu) cu niste oameni pe care ii consider minunati! Sper ca prin aceste randuri sa intelegeti cum gandesc si de ce exista aceasta pagina. Multumesc!