Probleme?

Recompensa 10 secunde

Hei! Poti sa apari in mod special in urmatorul episod din top 10 daca stii din ce videoclip de pe puls zero este faza cenzurata pe care o prezint in ultimul episod din top 10. Mai citeste o data sa nu te incurci.Daca stii din ce videoclip este faza cenzurata, ai posibilitatea sa apari in mod special in urmatorul episod din top 10! Recompensa este 10 secunde din urmatorul episod din top 10 unde poti sa te inregistrezi, sa creezi un clip de la 0, sa-ti faci reclama, sa spui ceva celorlati nebuni sau mie, sa te distrezi, sa fii nebun sau sa-mi trimiti orice vrei atata timp cat nu esti prost! Daca consider ca videoclipul trimis nu este creatie proprie sau nu este ok, nu va fi pus in urmatorul episod din top 10.

Dupa ce te asigur ca esti primul care a raspuns corect, vei avea la dispozitie 3 zile sa devii fanatic si sa trimiti videoclipul creat pe pagina oficiala de Facebook, in caz contrar, urmatorul comentariu corect va fi recompensat dar va avea doar 2 zile de a crea videoclipul. Daca nici acesta nu trimite, nimeni nu va fi recompensat, deoarece nu mai am timp sa creez clasamentul.

Stii din ce videoclip este faza cenzurata pe care o prezint in ultimul episod din top 10? Lasa un comentariu la ultimul episod din top 10 cu: PULS! TITLU LINK TIMP, iar primul care scrie corect apare in mod special in urmatorul episod din top 10!

Exemplu de comentariu corect:
PULS! TOP 10 CREEPYPASTA https://www.youtube.com/watch?v=zU75G2DRexg 13:14 . Comentariile care nu vor fi scrise in aceasta forma, nu vor fi luate in considerare. Desemenea, nu ai voie sa editezi comentariul, altfel, voi considera ca trisezi.

Daca ai aparut in ultimul episod din top 10 mai ai voie sa participi dupa alte 2 episoade.