Probleme?

Termeni, Conditii & Actualizari

Ultima actualizare 14 iunie 2017

Tin sa precizez de la inceput ca nu voi anunta atunci cand voi actualiza acesti termeni si conditii si este de datoria ta sa fii la curent cu acestia. Prin folosirea acestui site accepti si esti de acord cu acesti termeni si conditii.

Acesti termeni si conditii se aplica atat site-ului pulszero.com cat si paginilor sau canalelor unde sunt prezent si anume facebook.com/pulszero, youtube.com/pulszero si altele care apar in sectiunea Despre a acestui site.

Fanatici

Contul de fanatic

O data creat, un cont de fanatic nu mai poate fi sters! Singura posiblitate sa nu mai fii fanatic este sa nu mai intri pe site! Toate detaliile tale pe care le-ai oferit sunt pastrate pana cand te razgandesti. Ideea de baza este simpla: devii fanatic si ramai fanatic pana ai puls zero.

Status

  • Toti fanaticii isi pot actualiza actualiza statusul :)
    * Toti fanaticii au posibilitatea sa adauge un status de maximum 100 de caractere!
  • Orice status care apare in clasamentul nebunilor este valabil 24 de ore dupa care devine inactiv si trebuie reactualizat.
  • Orice status de prost gust va cauza blocarea permanenta a contului de fanatic!
  • Statusul apare atat in lista cu fanaticii online cat si pe profilul public de fanatic de pe pulszero.com

Clasamentul Nebunilor

Pe pulszero.com exista un clasament al nebunilor care comenteaza la videoclipurile de pe canalul de youtube. Acestia sunt ordonati in functie de experienta.

Fanatici publici

  • Doar fanaticii care si-au verificat contul de youtube au pe profilul public de pe pulszero.com link-ul catre pagina de YouTube!
"Timpul petrecut pe site" din sectiunea fanatici publici a fost implementat pe data de 15 martie 2017. Toti fanaticii care vor sta din data de 15 martie 2017 pe site vor avea timpul inregistrat.Pagina inca este in constructie!